söndag 9 januari 2011

På väg hem...

Då ska vi komma hem. Båda två är ganska sugna på att få vara hemma nu. Vi satt i en park här i Sydney igår och pratade om sånt vi saknade (förutom våra nära och kära oavsett ras, kön och släktskap); snö(!), "min säng", vanlig mat, spotify, Sims, spore, fil, yoghurt, hönökaka...men vi har nästan en hel dag kvar "in the smoke".

Glassen som vi åt igår var nog det dyraste vi köpte på vår shoppingtur till Paddys Market. Där fanns massor med junk,crap och billiga kopior av junk. Vi blev lite besvikna på stället tills vi hittade våning två,tre,fyra. Här fanns allt annat, t.ex. Sallys favoritbutik Smiggle, en butik som ska få ett återbesök idag.

Vi avslutade dagen på finrestaurang och fick kött/potatis och god dricka. Jag tog en Chiras från Aussie och Sally tog en Lemolime Bitters. Perfekt avrundning på en härlig semester.

Väl hemma på hotellet så var det packningsdags. Efter lite planerande och stuvande så provvägde vi och vi kommer att kunna, med bekväm marginal, shoppa lite idag också :)

Flyget går strax före sex här åå kvällen och vi har 21h i luften framför oss och ett kort stopp på 1.15 på Changi (Singapore). Hoppas jag kan hitta nån intöööörnet så jag kommer med nån uppdatering.

Nu är vi på väg hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar