torsdag 6 januari 2011

Sydney !

Då var vi här! Flygningen hit gick så bra så. 3h och nånting tog det, vilket både jag å Sally kände som fattigt. Vi han ju knappt börja flyga kändes det som:) Underhållningssystemet erbjöd att man kunde bygga spellistor precis som på spotify, saknades bara ett par glas vin så kändes det nästan som hemma. Inflygningen erbjöd på ett par oförklarliga 90graders svängar, men eftersom jag och Sally hade perfekt vy över stan/operahus mm gjorde det inget. Väl nere så var proceduren med att komma in i ett land i full gång. Gå,kontrollera pass och visum, hämta väskor (som denna gång var med båda två), gå igenom tull, karantän och förklara för tanten på bästa smöriga engelska att vi absolut inte skulle ta fram snäckorna eller stenarna vi plockat med oss. Sådärja inne i Australien!

Hotellet ligger varken centralt eller är femstjärnigt, men vi åkte inte hit för att njuta av boendet. Första dagen gick vi en vända ner till vattnet (finns ju överallt här), käkade lunch på ett fik och gick ner till Darling Harbour. Monorail gav en ganska bra vy över plejset och vi bestämde oss ganska snart att efter vi checkat in på hotellet och sovit en bit så var det Tron - Legacy på imax som gällde. Sagt och gjort!

Efter bion valde vi efter viss tvekan från min sida att gå hemåt. Störtskur. Vi blev lika blöta som glada. Haha va kul det är att ge upp för regnet:) En taxiresa senare så var vi hemma och stupade i säng. Idag blir det Operahus och ev en strand.

Have a good one !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar